ESPAI GRAN

El nostre objectiu és possibilitar l'accés a un servei psicològic especialitzat a les persones majors i/o als seus familiars des de la comoditat de la llar i evitant desplaçaments. Per facilitar aquest objectiu, treballam també en els casos necessaris l'empoderament digital de les persones majors.

El procés d’envelliment i l’etapa de la maduresa i la vellesa impliquen canvis vitals que suposen tant guanys com pèrdues i plantegen necessitats específiques que han de ser ateses de manera especialitzada, com per exemple dol, soledat, preparació per a la jubilació, pors específiques, problemes de salut o mobilitat, dolor crònic, adaptació a situacions de discapacitat o dependència, deteriorament cognitiu, etc

La PSICOGERONTOLOGIA ens permet atendre aquesta etapa tant des de la perspectiva de l’envelliment actiu com de l’atenció a la dependència i la promoció de l’autonomia personal.

Dins el Gabinet Gran hem posat en marxa l'Espai Gran, dirigit tant a les persones majors com als seus familiars i/o cuidadors, amb els següents objectius:

  • Atendre a les persones en el seu procés d'envelliment, una etapa de la vida amb característiques específiques on les persones hem d'afrontar diferents canvis, amb als seus aspectes positius però també amb les seves dificultats, inquietuds i requeriments d'adaptació. 
  • Assessorar a familiars en l'afrontament de les dificultats que puguin sorgir quan els pares, germans o avis es fan grans i no sabem com ajudar-los o com reaccionar nosaltres mateixos. 
  • Acompanyar i donar suport emocional a familiars / cuidadors de persones en situació de dependència; ajudar als cuidadors i cuidadores a cuidar-se.

L'atenció es farà preferentment per via telefònica. Poden utilitzar-se diferents plataformes de videotrucada acordades prèviament. També podeu comunicar-vos amb el Gabinet per whatsapp. S'aportaran materials en format digital (amb possibilitat d'enviar-ne alguns en paper) que donaran suport al treball realitzat a les sessions. S'ofereix una primera sessió gratuïta d'assessorament tecnològic per facilitar l'accés correcte als serveis en els casos necessaris.

 



Descomptes per a alumnat de la UOM i els seus familiars directes.

Per a més informació dels serveis, no dubteu a contactar-nos.

623 005 405

gabinetgran@gmail.com

Xerram?